Autoroute

Vanaf de A1 de afslag Harselaar nemen, en richting Barneveld aanhouden over de Stationsweg ( N805) In Barneveld bij de Karwei Bouwmarkt bij de verkeerslichten linksaf de Drostedijk op, richting Kootwijkerbroek. De Barnseweg is na ca. 300 meter aan de rechterzijde.
Vanaf de A30 vanuit het zuiden: Neem de afslag Barneveld-Zuid. Rechtsaf de Scherpenzeelse Weg op. Bij twee rotondes rechtdoor. Bij de t-kruising met de Lunterseweg links af en vervolgens steeds maar rechtdoor, over de spoorbomen en bij de verkeerslichten rechtdoor (Drostedijk). De Barnseweg is na ca. 300 meter aan de rechterzijde.

Met openbaar vervoer

Treinstation Barneveld-Centrum

Neem vanaf station Amersfoort of Ede-Wageningen de trein richting Barneveld Centrum. Bij het verlaten van het station rechtsaf, en dan direct daarna de spoorbomen over en de verkeersweg oversteken. Daarna rechtsaf en een meter of honderd over het pad lopen, totdat aan de linkerkant een weiland zichtbaar wordt. Hier linksaf en het pad volgen tot aan de Wesselseweg. De school ligt schuin links aan de overkant. Vanaf het station tot aan de school is het ongeveer 15 minuten lopen, de trein rijdt in de spits elk kwartier.

Barnseweg 3. De ingang is voorbij het gebouw, linksaf het pad op (langs het gebouw), loop om het gebouw, dus links aanhouden.